Sou a: Inici

Resultats de la cerca

325 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filtra els resultats.
Tipus d'element
Nous elements des deOrdena per rellevància · data (més recent primer) · alfabèticament
SEMIC Internet ha desenvolupat la nova web
La nova web de l'Ajuntament de Juneda ha estat dissenyada i desenvolupada per l'empresa lleidatana SEMIC Internet.
Ubicat a Noticies
Estrenem nova web
L'Ajuntament de Juneda ha estrenat aquesta nova web.
Ubicat a Noticies
Juneda ja te voluntaris per la llengua
El dijous 3-4-08 va tenir lloc a la sala de la planta baixa de l'Ajuntament de Juneda l'acte de presentació de la 1a edició del programa Voluntariat per la llengua a la nostra vila.
Ubicat a Noticies
INAUGURACIÓ DEL NOU CONSULTORI MÈDIC MUNICIPAL
Amb la presència de la Consellera de Salut, Marina Geli, el divendres 27 de febrer es va inaugurar el nou consultori mèdic municipal.
Ubicat a Noticies
ÚLTIMA HORA
Actualització web
Ubicat a Noticies
PLA DE MILLORA DE LA VILA CLOSA
EL PROPER DILLUNS 16 DE MARÇ A DES 19:30 H., ES REALITZA LA SESSIÓ DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA REFERENT A LA VILA CLOSA AL COMPLEX CULTURAL.
Ubicat a Noticies
MESURES DE PREVENCIÓ D'INCENDIS FORESTALS
Recordeu la prohibició de fer foc en terreny forestal i en la franja de 500 metres que l'envolta. Es poden concedir autoritzacions per a realitzar cremes. Aquestes son donades pel Cos d'Agents Rurals a les oficines Comarcals o a través dels Ajuntaments.
Ubicat a Noticies
NOU SERVEI DEIXALLERIA MÒBIL
ELS DIVENDRES TOT EL DIA I ELS DISSABTES AL MATÍ Ubicat a l'inici del carrer Onze de Setembre, cruïlla amb el Canal d'Urgell, el carrer d'Àngel Guimerài la plaça poeta Jacint Rosinach. Podeu dipositar: restes d'oli de fregir, olis motor, bateries, piles, làmpades, fluorescents, roba, sabates, plàstic, envasos, vidre, cartró, petits electrodomèstics, radiografies... RECORDEU que continua el servei de recollida de d'objectes voluminosos. Les properes recollides seran el 9 d'abril, el 14 de maig i l'11 de juny. Previament heu de telefonar a l'Ajuntament per avisar.
Ubicat a Noticies
SIGNATURA CONVENI DEL PLA DE BARRIS AMB HBLE. SR. JOAQUIM NADAL
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal ha signat avui, 4 de març, amb l'alcalde de Juneda Antoni Villas, el conveni que permetràimpulsar el projecte de regeneració integral de la Vila Closa, beneficiari dels ajuts de la setena convocatòria de la Llei de barris. Les actuacions tenen un pressupost total de 2,87 MEUR, dels quals 2,15 MEUR els aportaràel Govern, mitjançant la línia de subvencions "Viles amb projectes" específica per a municipis amb menys de 10.000 habitants.
Ubicat a Noticies
PRESENTAT EL NOU PORTAL DE JUNEDA "juneda.org"
El passat 11 de desembre es feu la presentació del nou portal web de Juneda "juneda.org", pensat per donar servei als junedencs i junedenques.
Ubicat a Noticies