Sou a: Inici / Esdeveniments / 28-11-2015 - Juneda Incursió Social

28-11-2015 - Juneda Incursió Social

Dissabte 28 de novembre al Teatre Foment de Juneda s'estrena l'obra A.M.O.R, com a culminació del curs d'arts escèniques 'Juneda Incursió Social'
Juneda InCursió Social és un projecte singular i experimental que incideix en els col·lectius vulnerables com són les persones de la tercera edat i els discapacitats, que normalment no tenen la possibilitat de participar en activitats creatives, que donin ales a la seva imaginació i els aporti il·lusió a la seva rutina en els centres on estan ingressats.

En aquesta nova edició el projecte ha tingut una durada de 3 mesos. Un procés on els participants s'han convertit en creadors i protagonistes d’una experiència teatral, s'han enriquit de l’intercanvi i la convivència amb altres col·lectius i han tingut l’oportunitat de pujar dalt de l’escenari d’un teatre, acompanyats per un grup de professionals especialitzats en les arts escèniques d’à mbit social, oferint-los l’oportunitat de gaudir d’una experiència única, generalment inaccessible per ells.

La principal novetat de l’InCursió Social 2015 és que el projecte passa de l’à mbit local a l’à mbit provincial. I col·laboraren vuit centres assistencials. Quatre centres per a persones amb algun grau de discapacitat: Centre Talma de Juneda, Acudam de Mollerussa, Associació Alba de Tà rrega i el Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles. Més quatre residències d’avis : Residència Municipal d’Avis de Juneda, Centre Municipal de Serveis Socials de Bell-Lloc, Residència i centre de dia per a la gent gran Monestir de St. Bartomeu, Bell-puig i el Casal d’Avis de les Borges Blanques.

El nombre de beneficiaris passa de 27 al 2014, per al 2015 abastar un grup de 48 participants.

Aquest any l’equip docent el forma la Cia. de dansa Vero Cendoya, la Marta Pérez de la Cia. T de Teatre i el Ramon Giné de Juneda inCursió.
Quan 17/11/2015
de 17:57 a 17:57
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp