Sou a: Inici / Noticies / 37è Aplec de la Sardana Vila de Juneda

37è Aplec de la Sardana Vila de Juneda

Amb la participació de Bellpuig Cobla i la Cobla Jovenívola d’Agramunt, ha tingut lloc aquest diumenge dia 2 de juliol, a la Pista del Parc Alegria, el 37è Aplec de la Sardana Vila de Juneda, Memorial Ramon Vallés i Ramona Guiu, organitzat per l’Agrupació Sardanista de Juneda.

Les cobles Bellpuig i Jovenívola han participat un any més en l’Aplec de la Sardana de Juneda i s’han anat alternant aquest diumenge en l’escenari de la Pista del Parc Alegria. A la mitja part, els membres de l’Agrupació Sardanista de Juneda han servit un sopar que consistia en un entrepà de pernil o formatge i sangria o refresc. Tot seguit la colla Dolç Infern, del Grup Sardanista Montserrat de Lleida, ha ofert una exhibició de punts lliures.

A l’acte hi ha col•laborat l’Ajuntament de Juneda, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Confederació Sardanista de Catalunya, la Coordinadora d'Aplecs de les comarques lleidatanes, la Diputació de Lleida, l’Institut d'Estudis Ilerdencs, San Miquel i Aneto.

 

més fotografies aquí

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp