Sou a: Inici / Noticies / Activitats del diumenge de Festa Major a Juneda

Activitats del diumenge de Festa Major a Juneda

Activitats del diumenge de Festa Major a Juneda
Cafè concert de La Principal de la Bisbal

Cafè concert de La Principal de la Bisbal

A les 11 del matí,  a la pista Parc Alegria, Galiot Teatre ha presentat Espai Munta Titelles, una instal·lació dedicada al públic en general per donar a conèixer de prop l’art del titella convertint els nens i nenes en constructors titellaires durant una estona.

 

A les 6 de la tarda, també a la  pista Parc Alegria, Cafè concert amb l’Orquestra La Principal de la Bisbal.

 

L’espectacle infantil Titiritriki, de Zum Zum Teatre, ha tingut lloc a les 7 de la tarda,  a la plaça de la Democràcia. Els infants i pares han passat una bona estona amb uns personatges que es capbussen en la tradició i en les arrels dels joglars, contaires i còmics ambulants en un espectacle ple de comicitat.

 

De 20.00 h a 22.00 h a la pista Parc Alegria, Ball de tarda amb l’Orquestra La Principal de la Bisbal  i a les 21.00 h a la plaça de Melis Espectacle d’humor amb Txabi Franquesa, Còmic de vocació, és una cara coneguda d’El Club de la Comedia i Paramount Comedy.

 

A la mateixa plaça Melis, de 23.00 h a 2.00 h els Dj Monxo i Dj Verdés han calentat l’ambient per preparar-los per a la nit jove,  i un cop finalitzat, la rua amb la carrossa dels DJs els ha portat fins a la Pista, on ha actuat el grup de versions Hotel Cochambre, seguit del Dj Sendo .

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp