Sou a: Inici / Noticies / AGENDA JOVE

AGENDA JOVE

Ja tenim aquí l'agenda jove de Juneda. A partir d'aquest mes de novembre, obrim l'Espai Jove. En aquest espai podreu participar-hi joves entre 12 i 18 anys. Estarà obert cada dissabte i diumenge a les tardes i podreu participar en les diferents propostes estables de forma regular: tardes de cinema, tallers de cuina, tornejos, jocs de taula ... La programació es confeccionarà tenint en compte els interessos dels i les joves. També us informem que a part de l'Espai Jove, es duran a terme tallers i accions concretes on la resta de joves a partir de 18 anys també hi podreu participar. Us recordem que per participar en l'espai jove i a les activitats proposades heu d'omplir la inscripció que trobareu als enllaços que us adjuntem a continuació.

Inscripció Espai Jove.

 

Inscripció tallers/xerrades

 

Envia les teves preguntes sobre amor i sexualitat en aquest enllaç.

 

L'activitat proposada per aquest mes és un taller de sexualitat anomenat "Amor i passió". Durant les tardes obertes podreu gaudir de diferents accions coordinades per les tècniques del Consell Esportiu com ara la preparació de la recollida de joguines que Creu Roja organitza conjuntament amb l'Oficina Jove i que es durà a terme durant el mes de desembre.

 

No hi falteu!!!!!!!

 

Consulteu l'agenda per veure totes les accions programades per aquest mes de novembre i escolliu la que més us interessi.

 

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp