Sou a: Inici / Noticies / BALLS D'ESTIU 2021

BALLS D'ESTIU 2021

Reactivem les sessions dels balls d'estiu; una altra aposta de l'Ajuntament de Juneda per la cultura segura.

Tot i estar encara en pandèmia, però amb la situació molt més controlada gràcies a la vacuna i les diferents mesures de seguretat, encetem una nova temporada dels BALLS D’ESTIU, malgrat hagi de ser diferent de com estàvem acostumats.

En qualsevol cas, és l’opció que tenim les junedenques i els junedencs, i també les persones forasteres que ens visiten, de gaudir, a la Pista Parc Alegria, d’uns vespres i unes nits estiuenques on la música i el ball són els protagonistes.

Per aquest 2021 seran només 3 les sessions de ball de tarda organitzades durant els mesos de juliol i agost, i que pel tema de la covid s’intercalaran cada 15 dies. Les dates previstes són:

  JULIOL

AGOST

Diumenge 11

Diumenge 8

Diumenge 25

 

HORARI : de les 19 h a les 22 h

 

ÉS OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA

 

Com ja sabeu, s’han d’afrontar les diverses despeses que suposa l’organització d’aquests balls (grups musicals, lloguer de cadires, neteja i desinfecció…). És per això que totes les persones que estigueu interessades a assistir-hi i que tingueu 14 anys o més podeu col·laborar-hi de dues formes:

 . amb l’ ABONAMENT per a les tres sessions, al preu de 10 €/persona, o

. amb l’entrada per a cada sessió, a 5 € per persona i dia.

 

SISTEMA DE PAGAMENT d’entrades i abonaments:

 A la taquilla de la pista del Parc Alegria (obertura a les 18.30 h)

- amb targeta (pagament RECOMANAT)

- amb efectiu

 

Alhora, us fem saber que els possibles beneficis que generi la gestió del bar d’aquests balls seran per a les entitats de la vila que hagin volgut fer-se’n càrrec.

Desitjant, doncs, que acollireu com fins ara aquesta iniciativa de bon grat, esperem comptar amb la vostra participació.

 

Regidoria de Festes                                                              

Juneda, juliol de 2021

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp