Sou a: Inici / Noticies / Campanya Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir.

Campanya Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir.

La campanya, promoguda per la Generalitat de Catalunya, les diputacions de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona, i la sectorial de comerç de PIMEC (PIMEComerç) i coordinada per l’Oficina de Gestió del Programa de Barris, té com a finalitat principal dinamitzar comercialment els nuclis antics

Comprar a Juneda té premi !!!

Juneda és un dels 33 municipis catalans que participen a la setena campanya Barris Antics. L’objectiu principal de la campanya és dinamitzar el comerç de proximitat. 

Cada vegada que es faci una compra en un dels comerços adherits a la campanya es podrà omplir una butlleta per participar en el sorteig de diferents regals. Es repartiran entre tots els municipis un total de 1.122 premis, valorats en 99.960 euros. El premi principal consisteix en experiències gastronòmiques, nits d'hotel, visites guiades, espectacles i productes típics de cadascun dels municipis participants en la campanya. Cada poble sorteja 34 premis corresponents a cada un dels 33 pobles participants i un premi per a un dels comerços.

El sorteig tindrà lloc el dia 6 de juliol i el 7 de juliol es farà el lliurament dels premis.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp