Sou a: Inici / Noticies / Cantada de Caramelles de Pasqua per part de la Massa Coral els Cantaires de Juneda

Cantada de Caramelles de Pasqua per part de la Massa Coral els Cantaires de Juneda

Com és tradició a Juneda, ‘lo coro’ ha amenitzat dissabte al vespre i diumenge al matí amb les caramelles i el seu esperat popurri

Una quarantena de cantaires ha recorregut els carrers de la població, uniformats amb el tradicional vestit amb faixa i barretina, dissabte a partir de les 9 del vespre, i diumenge de 9 a 2, oferint cançons tradicionals. El recorregut de diumenge ha finalitzat a la Plaça dels cantaires on han cantat els cuplets i el seu esperat popurri, que enguany s'han ofert en homenatge al Pere Bellmunt, el Salvador Ravés i el Josep Rosinach. Aquests consisteixen en cançons amb lletres que són 'iròniques però sense ànim d'ofendre' i que tracten tant temes locals com del territori català, i fins i tot, de nivell estatal.

Els Cantaires de Juneda compleixen enguany 90 anys des de la seva creació i han agraït als socis protectors, al públic en general i a l’Ajuntament la seva col·laboració en tots aquest anys i han convidat a la celebració que tindrà lloc el dia 1 de juliol amb un concert conjunt amb diverses corals del territori.

El diumenge dia 23 els Cantaires es desplaçaran a les Borges Blanques i el dia 7 de maig aniran a Artesa de Lleida per oferir les seves caramelles. 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp