Sou a: Inici / Noticies / Cap de setmana intens a Juneda amb els preludis de Festa Major

Cap de setmana intens a Juneda amb els preludis de Festa Major

Continuen els preludis de Festa Major a Juneda amb una activitat intensa aquest cap de setmana: amb el Garrigues Guitar Festival, correfoc infantil, havaneres i campionat d’escacs.
Correfoc infantil dels Rojos de Juneda

Correfoc infantil dels Rojos de Juneda

El divendres dia 16 d’agost va tenir lloc l’actuació del Salzburg Guitar Trio, un dels millors trios de guitarra del moment, a l’església de Juneda. L’església es va quedar petita per rebre aquesta fantàstica actuació emmarcada dins del Garrigues Guitar Festival.

 

Dissabte dia 17 el grup de diables Rojos de Junda ens va fer un avançament del seu correfoc de Festa Major, aquesta vegada dirigit especialment als més petits. El correfoc infantil va començar a la Plaça de les tres creus i va recórrer diferents carrers de la vila closa de la població fins arribar al pou del gel, on van oferir un espectacle de focs artificials.

 

A continuació, gairebé 200 persones van assistir al concert d’Havaneres i degustació de rom cremat amb el grup Cavall Bernat, format per quatre veus, amb acompanyament d'acordió i guitarra i que van oferir un repertori divers d’havaneres, valses mariners, sardanes, cançons marineres i de taverna, i peces musicals catalanes.

 

Diumenge, a partir de les 9.30 del matí, es va disputar al vestíbul de l’Ajuntament el Campionat de Partides semiràpides d’escacs, amb sistema suís i penalització per trams d’Elo, al que van participar-hi 17 jugadors. Els vencedors van estar Joan Torrent Minguet (2034 ELO, punts: 5 ½); Josep Melich (1954 ELO, punts: 4 ½) i en tercera posició Miquel Àngel Bell-lloch (1849 ELO, punts: 4)

 

A la 1 del migdia a la Pista del Parc Alegria es va realitzar el sorteig públic de llotges de Festa Major.

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp