Sou a: Inici / Noticies / Celebració Centenari CF Juneda

Celebració Centenari CF Juneda

Aquest dissabte 7 de juliol tindrà lloc festa de celebració del centenari del Club de Futbol Juneda. Per acabar la festa, es realitzarà un sopar popular i discomòbil a la Pista Parc Alegria.

C.F Juneda:

 

Aquest dissabte 7 de juliol tindrà lloc festa de celebració del centenari del Club de Futbol Juneda. Una diada molt genuïna que pretén homenatjar a totes aquelles persones que han posat el seu granet de sorra per tirar endavant el nostre club.

Aquest 2018, que ara arriba a l’equador, és un any molt especial per al Club Futbol Juneda ja que fa memòria col·lectiva dels seus primers cent anys de vida. Tot i que la pràctica del futbol a les terres de Ponent i a Juneda arriba uns anys abans, no és fins a l’any 1918 quan comença a realitzar partits de forma oficial. A partir d’aquest moment i amb diferents alts i baixos que ha sofert, sovint lligats amb el moment social o polític del país, el club arriba als seus 100 anys d’història.

El CF Juneda és un dels històrics de Lleida, i durant algunes campanyes va convertir-se en un dels equips més importants de la província. Actualment milita al grup cinquè de la Segona Catalana.

L’acte de celebració tindrà lloc al Camp Municipal d’Esports i començarà a les sis de la tarda  amb diferents partits de futbol 7 entre jugadors de diferents èpoques que han vestit la camiseta roja del club. Més endavant, a les 21:30 es realitzarà un acte d’homenatge i una foto de família. Tot seguit, esrealitzarà un partit de futbol onze entre els veterans del CF Juneda i l’Agrupació Barça Jugadors.

Per acabar la festa, es realitzarà un sopar popular i discomòbil a la Pista Parc Alegria.

 

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp