Sou a: Inici / Noticies / Concert del Garrigues Guitar Festival a Juneda

Concert del Garrigues Guitar Festival a Juneda

Aquest 17 d’agost ha tingut lloc a l’Església Parroquial de Juneda el concert del jove duet madrileny Natalia Labourdette, soprano i Javier García Verdugo, guitarra clàssica, que forma part del Garrigues Guitar festival, memorial Emili Pujol

 

El concert s’havia de celebrar al nou parc U d’octubre de Juneda, però per motius meteorològics es va traslladar a l’església de la Transfiguració de Juneda. Aquesta és la quinzena actuació del total de 17 previstes d’aquest festival que s’ha consolidat a la comarca i que enguany està essent tot un èxit de públic.

 

El jove duet ha estat premiat en diferents concursos europeus i promogut per la Young Artist Program de la Brussels International Artists. Natalia Labourdette, guanyadora del Certamen de Noves Veus de Sevilla 2017, i Javier García Verdugo, guanyador del Concurs Internacional de Guitarra de la Habana 2018, van fer gaudir als assistents a l’acte de les obres més universals arranjades per a cant i guitarra clàssica com Dowland, Schubert, Schumann, Brahms, Wolf, Britten, Saint-Saëns, Falla i Villa-Lobos.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp