Sou a: Inici / Noticies / Conferència d’Albert Bosch per la presentació de les colònies Estel Nou 2018

Conferència d’Albert Bosch per la presentació de les colònies Estel Nou 2018

El grup de colònies Estel Nou de Juneda celebra aquest 2018 el seu 30è aniversari i ha volgut iniciar els actes de commemoració aquest divendres dia 26, amb la presència de l’ esportista i aventurer català Albert Bosch Riera. L’Albert ha explicat als assistents a l’acte, al Centre Cívic de Juneda, els seus viatges expedicionaris arreu del món, incidint en la importància del respecte a la natura.

A continuació els monitors i membres del grup estel Nou han presentat el projecte de colònies per aquest 2018, dirigit als nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2009. Enguany es desplaçaran, per la primera quinzena de juliol, al Pla de l’Estany, a la localitat de Pujarnol i la casa de colònies Clar del Bosc. La reunió informativa per a mares, pares i tutors tindrà lloc el divendres 18 de maig a les 21 hores al Teatre Foment de Juneda.

Altres actes previstos per aquest any de celebració són: com a novetat, l’esquiada jove per al  9,10 i 11 de febrer, al Pallars Jussà; la tradicional Ruta coloniera per setmana santa; la bacanal de monitors per al 30 d’abril; l’exposició dels 30 anys al Complex Cultural durant el mes d’agost, així com el retorn de l’Escala en Hi-Fi per Festa Major; la diada coloniera per al 22 de setembre, i per finalitzar, la missa de Nadal el 23 de desembre.

 

Podeu descarregar el full per a la pre-inscripció d'aquí

 

 

Més informació 

estelnoujuneda@gmail.com

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp