Sou a: Inici / Noticies / Conveni Col·laboració Liceu i Ajuntament de Juneda

Conveni Col·laboració Liceu i Ajuntament de Juneda

Execució del projecte ‘Liceu a la Fresca’, promogut pel Gran Teatre del Liceu, per tal de posar l’òpera a l’abast de tothom, sense limitacions econòmiques i geogràfiques
Aquesta iniciativa consistiràen la projecció de l’òpera ‘La Bohème’, de G. Puccini, que es representaràal Gran Teatre del Liceu el divendres 8 de juliol de 2016. La funció seràenregistrada i emesa pel canal 33 de Televisió de Catalunya i simultàniament a la pantalla de grans dimensions que l’Ajuntament instal•laràen el seu municipi.
L'any 2007 el Liceu va iniciar el projecte 'Liceu a la platja', consistent en projectar en una pantalla de grans dimensions situada a la platja de la Barceloneta l'òpera que s'estava representant al Liceu aquella mateixa nit. Després de l'èxit obtingut, el Liceu ha volgut estendre aquesta iniciativa a altres indrets de Catalunya.
L'Ajuntament de Juneda, conscient de la importància i la generalització creixent de les activitats artístiques i de la cultura, ha mostrat el seu interés per fer arribar l'òpera a tots els ciutadans del seu municipi que hi estiguin interessats, de forma gratuïta.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: