Sou a: Inici / Noticies / Convocat el 28è Concurs de Cartells de la Festa Major de Juneda 2018

Convocat el 28è Concurs de Cartells de la Festa Major de Juneda 2018

El termini de lliurament dels originals acaba el dimarts 24 de juliol a les 14.00 hores, i el dijous dia 26 de juliol el jurat escollirà els guanyadors.

Hi poden participar totes les persones, distribuïdes en tres categories:

 

         - Infantil, fins als 11 anys.

 

         - Joves, de 12 a 17 anys.

 

         - Adults, a partir de 18 anys.

 

El lema, “Festa Major de Juneda 2018, dies 24, 25, 26 i 27 d’agost” ha de figurar al cartell.

 

L’original ha de presentar-se en mida DIN-A3 i realitzat en sentit vertical. L’estil i la tècnica són lliures. Es poden utilitzar les noves tecnologies, però en el cas de què s’utilitzin imatges d’ordinador, el jurat es reserva el dret de fer les corresponents comprovacions per tal d’evitar plagis. Els cartells presentats al concurs han de ser originals i inèdits.

 

Cada participant pot presentar al concurs tots els cartells que vulgui. Els cartells han d’anar sense signatura. Els autors podran signar-ho una vegada conegut el veredicte del jurat. Les dades de l’autor (nom, adreça, telèfon i fotocòpia del DNI) han de figurar en un sobre tancat enganxat al darrera del cartell. A l’exterior del sobre s’hi posarà la categoria en què es participa (infantil, juvenil o adult).

 

El termini de lliurament dels originals acaba el dilluns 24 de juliol a les 14.00 hores i a les oficines de l’Ajuntament de Juneda, 1a planta. C/Major 13, Juneda (25430).

 

El Jurat està compost per professionals i entesos en el món de l’art.

 

El Jurat seleccionarà els cartells valorant la tècnica, l’estil, la composició i l’impacte visual, i escollirà un únic guanyador per categoria. La decisió del Jurat és inapel·lable, i el concurs pot declarar-se desert.

 

El veredicte es comunicarà als guanyadors als quals se’ls lliurarà els premis següents al pregó de Festes del divendres 24 d’agost:

         - categoria infantil: un xec regal en material escolar valorat en 100€    

         - categoria juvenil: un xec regal de 150 €  a consumir en els comerços de Juneda.

         - categoria adult: 350 € en metàl·lic. En el premi s’hi aplicarà la retenció de l’IRPF pertinent (-19%).

 

Els originals guanyadors resten en propietat de l’Ajuntament, el qual es queda amb els seus drets. Els altres originals poden ser recuperats a les oficines de l’Ajuntament del 24 al 28  de setembre, en horari d’oficina (de les 11 h a les 14 h).

 

El guanyador de la categoria adult serà el cartell oficial de la Festa Major i s’editarà a la portada del programa. El guanyador de la categoria juvenil s’editarà a la contraportada. I el guanyador de la categoria infantil s’editarà a la pàgina interior de la contraportada.

 

Tots els cartells presentats al concurs, inclosos els premiats, seran exposats al públic al vestíbul de l’Ajuntament durant els dies de la Festa Major.

 

Qualsevol detall no previst en les bases serà resolt pel Jurat i/o per l’organització.

 

El fet de concursar implica la total acceptació de les bases, i qualsevol cartell que n’incompleixi alguna serà exclòs del concurs.

 

Accés a les bases

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp