Sou a: Inici / Noticies / Darrer dia de Festa Major a Juneda amb el 57è Trofeu Vila de Juneda

Darrer dia de Festa Major a Juneda amb el 57è Trofeu Vila de Juneda

La Cursa Ciclista ha estat com és habitual el plat fort del darrer dia de la Festa major, que ha acabat amb la victòria d’Albert Masana (Controlpack Badia) i en la que s’han repartit un total de 1560 euros en primes per als ciclistes, gràcies a la col·laboració d’associacions i comerciants de la localitat.
Podi del Trofeu Vila de Juneda

Podi del Trofeu Vila de Juneda

La pista del Parc Alegria ha acollit a les 11 del matí els inflables del Consell Esportiu de les Garrigues.

 

El 57è Trofeu Vila de Juneda, s’ha iniciat a les 5 de la tarda amb sortida i arribada al carrer La Font. Aquesta cursa ciclista és puntuable pel campionat de la Copa Critèrium de la Federació Catalana i és la única prova d’aquest tipus a la província de Lleida, coneguda per les llambordes del circuit urbà. Els participants han de donar 40 voltes al circuit de 1.45 km pels carrers de Juneda fins a completar els 58 km.

 

Tot seguit, a la Plaça Democràcia el grup de música per a tota la família La Tresca i la Ventresca, ha ofert el seu espectacle Zum, amb cançons de composició pròpia.

 

A partir de les 8 de la tarda a pista Parc del Alegria, Ball de tarda amb l’Orquestra Internacional Maravella.

El grup de Jovent Junedenc i la Penya Ullà han organitzat a les  21.30 h, a la plaça de Melis, un sopar popular al que han assistit 200 persones.

L’Orquestra Maravella ha ofert el seu Concert de nit a la pista Parc Alegria, a les 12 de la nit, i a continuació s’ha donat inici a la darrera de les nits joves amb les actuacions de les DJs femenines  Mireia DG, Dj Nerea Lucky i Dj Nuria Scarp

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp