Sou a: Inici / Noticies / Des de l'Ajuntament a tota la població

Des de l'Ajuntament a tota la població

Comunicat oficial per a totes les veïnes i tots els veïns de Juneda

Vivim moments confusos, lluitem contra molins que se'ns fa difícil de visualitzar i ho fem des de la incertesa d'estar sols, però us asseguro que res més lluny de la realitat.

Tenim molta información al moment, sabem les actuacions i els comportaments que hem de seguir, les normes que com a societat o poble en aquesta lluita sanitària hem de tenir...

I en primera línia, persones, professionals i també treballadores i treballadors municipals vetllen perquè la situación sigui controlada i el més normal possible dintre de l'excepcionalitat.

Voldria fer una menció especial a totes aquestes persones que incansablement i a totes les hores del dia estan treballant intensament per cuidar de les nostres persones grans, de les persones amb alguna discapacitat, atents a la nostra salut. També als tècnics que fan que les necessitats quotidianes estiguin a punt, als professionals que ens fan arribar els aliments a casa i a totes i tots aquells que ens els serveixen.

A totes aquestes persones el nostre màxim suport i tot el recolzament; elles i ells són les superheroïnes i els superherois.

A totes i tots els demés, acomplim el que ens diuen, quedem-nos a casa. I si hem de sortir per necessitat, fem-ho preparats per reduir i combatre el contagi.

No hi ha culpables, hi ha víctimes; i aquestes sempre trobaran un aliat en el seu Ajuntament.

Molts ànims a tots els veïns i a totes les veïnes.

 

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp