Sou a: Inici / Noticies / Dimecres de poesia i pintura a terra a Juneda

Dimecres de poesia i pintura a terra a Juneda

A només dos dies de l’inici de la Festa Major de Juneda, continuen els preludis amb el Concurs de dibuix mural a terra i la Nit poètica dels Premis Joan Duch i Carles Hac Mor

A les 7 de la tarda, el carrer Roger de Llúria s’ha omplert com cada any de nens i nenes per participar al que ja és el 35è Concurs de Dibuix Mural a Terra, i que ha comptat amb l’organització del Jovent Junedenc i de l’Ajuntament. S’han realitzat un total de 50 dibuixos amb una participació de 300 nens i nenes en dos categories, infantil i juvenil. Els guanyadors han obtingut com a premi material escolar.

 

Al vespre, als antics rentadors, la editorial Fonoll ha presentat els llibres dels guanyadors dels premis Joan Duch i Carles Hac Mor d’aquest 2019, Irene Anglada i Òscar Palazón, ‘Nusos d’Incendi’ i ‘Testament Dada’m’. Damunt de l’escenari dels rentadors ha actuat el grup Tarta Relena, que han interpretat cançons a cappella a dos veus, acompanyats de la poetessa Meritxell Cucurulla-Jorba, membre del jurat del premi i que ha exercit de presentadora de l’acte, en el que estava present la guanyadora Irene Anglada.

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp