Sou a: Inici / Noticies / El Concurs Infantil de Cartells per a les Cassoles de Tros, en marxa

El Concurs Infantil de Cartells per a les Cassoles de Tros, en marxa

El 20è Concurs Infantil de Cartells per a la 37a edició del Concurs de Cassoles de Tros de Juneda ja ha fet públiques les seves bases.

El concurs estàobert a tots els nens i nenes de l’Escola Manuel Ortiz de Juneda i ha d’incloure el lema “XXXVII CONCURS DE CASSOLES DE TROS DE JUNEDA, 31 de maig de 2015”, que ha de figurar al cartell. L’original ha de presentar-se en format DIN-A4 i en sentit vertical, i l’estil i la tècnica són lliures. Cada participant pot presentar tots els cartells que desitgi.

Els cartells han d’anar sense signatura i les dades del concursant han de figurar en un sobre tancat enganxat al darrere del cartell. El termini de lliurament dels originals acaba el divendres 24 d’abril de 2015 a les 2 del migdia. Es poden lliurar els cartells a les oficines de l’Ajuntament (els matins de dilluns a divendres) o al Complex Cultural (les tardes de dilluns a divendres).

El jurat estàformat per professionals del disseny, l’art i l’ensenyament, i seleccionaràel cartell valorant-ne la tècnica, l’estil, la composició i l’impacte visual, escollint un únic guanyador. El veredicte del jurat es comunicaràa la persona guanyadora i, posteriorment, durant el mes de maig, aquesta rebràun premi valorat en 50 € en material escolar.

L’original guanyador quedaràen propietat de l’Ajuntament i es faràuna exposició de tots els cartells durant el mes de maig a la planta baixa de l’Ajuntament. La resta es podran recollir passat el mes de maig a les oficines de la planta baixa de l’Ajuntament de Juneda. El cartell guanyador figuraràcom a contraportada del programa del concurs.

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: