Sou a: Inici / Noticies / El grup l’Estel Nou celebra els seus 30 anys amb una diada coloniera i un macroconcert

El grup l’Estel Nou celebra els seus 30 anys amb una diada coloniera i un macroconcert

Aquest dissabte 22 de setembre ha tingut lloc la diada coloniera, en la que el grup de colònies estel Nou, fundat el 1988, ha celebrat els seus 30 anys, amb una gimcana a la Plaça Catalunya, un sopar popular, i un concert a la Pista del Parc Alegria.

A partir de les 5 de la tarda i fins a les 8, a la Plaça Catalunya, petits i grans han participat en una gran gimcana organitzada pels monitors i monitores de l’Estel Nou. També hi havia inflables i activitats dirigides a la quitxalla.

A les 9 del vespre s’ha servit el sopar d’entrepà de xulla, al que han assistit unes 500 persones.

A les 12 de la nit, ben puntuals, el grup del moment, Avstral, amb el junedenc Marc Teixidó com a cantant, ha començat el concert a la Pista del Parc Alegria,. A continuació Doctor Prats ha fet saltar amb les cançons del seu nou disc ‘Venim de lluny’ les gairebé mil dues-centes persones congregades a la Pista. La nit ha continuat amb el grup de versions La Tropical i la traca final l’ha ofert el DJ local Clofu.

 

El grup de colònies Estel Nou de Juneda pertany a la parròquia Transfiguració del Senyor de la població i forma part del Centre d’Esplais Cristians i de la Coordinació Catalana de Casals, Colònies i Centres d’Esplai. Està format per una vintena de monitors/es i premonitors/es d’entre 16 i 28 anys.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp