Sou a: Inici / Noticies / El Lluís Rodero Campus-OK Juneda 2015 comptaràamb un planter de monitors de luxe de l’OK Lliga

El Lluís Rodero Campus-OK Juneda 2015 comptaràamb un planter de monitors de luxe de l’OK Lliga

Juneda acollirà, del 27 de juliol a l’1 d’agost, el Lluís Rodero Campus OK-Juneda 2015, adreçat a jugadors de les categories escola, iniciació, prebenjamí, benjamí i aleví. Aquest campus, dirigit pel jugador del Lleida Llista, estàorganitzat per Replic Hockey Evolution i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Juneda.
A més de la direcció de Rodero, compta amb un equip de monitors d’alçada, ja que estàformat per un seguit de jugadors de l’OK Lliga, com són Manu Nechi (Lleida Llista), Marc Julià(Manlleu), César Candanero (Enrile Alcoy), Joan Vázquez i Gerard Camps (Vilafranca) i Albert Querol (Monbús Igualada). El campus és el fruit de l’èxit obtingut en els darrers anys en els campus organitzats per Lluís Rodero, que ara ofereix la possibilitat d’una nova activitat que es faràdel 27 de juliol a l’1 d’agost a Juneda. Així s’obre un ventall de possibilitats, en dates diferents, per als nens que vulguin seguir practicant l’hoquei i fer-ho, a més, en un poble com Juneda que practica i viu aquest esport d’una manera molt especial, amb unes instal·lacions adequades i un entorn immillorable. En aquest sentit, cal assenyalar que els nens participants al campus s’allotjaran a l'escola pública Manuel Ortiz, on disposaran d'una sala polivalent (gimnàs), ampli pati exterior, banys i cuina. Les instal·lacions esportives seran al pavelló poliesportiu, que consta d'una pista de terratzo de 40x20. A més disposa de quatre vestuaris grans i dos de petits, i també tindran a la seva disposició les piscines municipals, el camp de futbol de gespa, situat a costat de les piscines) i el camp de terra, ubicat al costat de pavelló. Totes les instal·lacions es troben a escassament deu minuts caminant l’una de l’altra. El preu de la inscripció és de 345 euros i ho inclou tot, fins i tot el regal d’un stick Replic, una bossa de piscina, unes mitgetes, sis samarretes d’entrenament Replic i tres pantalonets Replic. Podeu trobar més informació a www.campusoklluisrodero.blogspot.com i disposeu també del telèfon de Lluís Rodero (661 94 97 38) per a qualsevol dubte, aclariment o informació.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: