Sou a: Inici / Noticies / El President de la Diputació, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dissabte dia 10 de març, el CRAE de Juneda

El President de la Diputació, Joan Reñé, ha inaugurat aquest dissabte dia 10 de març, el CRAE de Juneda

L’Il·lm. Sr. Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, ha presidit aquest dissabte a les 11 del matí, l’acte inaugural del Centre residencial d’acció educativa (CRAE), situat al passatge de la Banqueta, s/n de Juneda. Durant l'acte s'ha descobert una placa commemorativa de la inauguració i han fet els seus parlaments Antoni Villas, alcalde de Juneda i president del Consell Comarcal, Antoni Mateus, president de Talma i Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida.

També hi han assistit, Enric Mir i Francesc Sabanés, diputats; Marta Vilalta, directora gral de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies; la Sra. Rosa Ticó, directora de TALMA; el Sr. Joan Santacana, director dels SSTT de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida; la Sra. Dolors Camí, cap del Servei d’Atenció a la Infància i l’Adolescència a Lleida; Representants de l’entitat TALMA: Sr. Josep Maria Solé,  Sr. Emili Farré, i  Sra. Lídia Acosta, directora del CRAE i membres de la corporació municipal, així com David Gómez, delegat d'Arnó i Jordi Casal Piera, arquitecte col·laborador en la direcció de l'obra.

El nou centre de salut infanto-juvenil, que es va obrir el passat mes de gener, allotja actualment 14 joves amb discapacitat i trastorn de conducta sota tutela de la Generalitat i preveu arribar a la seva plena ocupació de vint places a final de mes.  La Diputació de Lleida va destinar 1.5 milions d’euros a la construcció d’aquest equipament, que ocupa una parcel·la de 750 metres quadrats propietat de l’Ajuntament de Juneda i que està gestionat per l’Associació Talma de Juneda.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp