Sou a: Inici / Noticies / El president Quim Torra inaugura el Parc U d'octubre de Juneda

El president Quim Torra inaugura el Parc U d'octubre de Juneda

El president de la Generalitat ha visitat aquest 1 de setembre Juneda per inaugurar el nou parc de Juneda

El president ha estat rebut per l'alcalde i la seva esposa i ha anat cap a l'Ajuntament, on l'esperaven els regidors del consistori i els presidents de les entitats i associacions locals i altres autoritats de la comarca.

A la sala de plens, l'alcalde ha donat la benvinguda al President, agraint la seva visita, i el President ha dit unes breus paraules. Tot seguit, el president Quim Torra ha signat al llibre d'honor i l'alcalde li ha lliurat un obsequi consistent en uns llibres de temàtica local i uns productes de la comarca. A continuació, la Isabel, directora de la biblioteca municipal, li ha mostrat la restauració del llibre dels mustafassos.

Tot seguit, s'han desplaçat al parc, on han estat rebuts per l'Isidre Piñol i el Joan Teixidó, que li han presentat als familiars presents en la memòria històrica. Després de les presentacions, la massa Coral els Cantaires han cantat una cançó de benvinguda. L'Isidre i el Joan han guiat la comitiva a fer el recorregut per la memòria històrica dels plafons i a continuació el president ha destapat la placa d'inauguració.

L'alcalde i el President s'han dirigit a la tarima localitzada al parc i després de la presentació de la Marta, de Ràdio Juneda i de l'Isidre Piñol, l'alcalde i el President Torra han fet els seus parlaments.

Els cantaires han ofert una segona cançó al president i l'Associació Tastavins han ofert un refrigeri als convidats. 

El president ha aprofitat per parlar i fer-se fotos amb els junedencs, que li mostraven el seu suport, mentre es dirigia cap al seu cotxe.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp