Sou a: Inici / Noticies / El proper dia 31 de gener de 2017 finalitza el termini per a la presentació de les obres aspirants al premi Joan Duch de Poesia per a joves escriptors.

El proper dia 31 de gener de 2017 finalitza el termini per a la presentació de les obres aspirants al premi Joan Duch de Poesia per a joves escriptors.

Les bases del premi de Poesia Joan Duch i del Premi Carles Hac Mor estan disponibles a la web de l’Ajuntament (apartat destacats)

La del 2017 serà la 18a edició d’aquests premis que es presenten enguany amb força novetats. En primer lloc el canvi de dates,  ja que ha passat de celebrar-se a la tardor, a fer-ho a principis de la primavera, en concret el cap de setmana del 24 al 26 de març, coincidint amb l’inici de la Primavera Cultural i el Dia Internacional de la Poesia.

En segon lloc, es presenta un nou premi: el Premi Carles Hac Mor a plaquetes d’escriptura subversiva. És el primer premi que honora la figura del poeta lleidatà i que en el seu moment va estar vinculat al Premi Joan Duch com a jurat.

La tercera novetat té relació amb el premi Infantil, al que la nova comissió ha decidit desvincular-lo del premi Joan Duch, per donar-li més espai i dotar-lo d’activitats paral·leles per tal d’alimentar el premi pels més petits. D’aquesta manera l’acte d’entrega dels premis infantils es realitzarà el divendres 24 i tots els alumnes de l’escola assistiran a l’acte. Els diferents guanyadors de cada classe treballaran amb un professional del mon poètic, per tal de preparar una actuació dels recitats dels seus poemes que faran durant l’acte de lliurament del dia 24. També es desenvoluparan uns tallers d’escriptura poètica durant el mes de gener amb tots els cursos de l’escola que es presenten al premi i un taller amb un professional del mon poètic dirigit als professors de l’escola.

Les bases del premi de Poesia Joan Duch i del Premi Carles Hac Mor 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp