Sou a: Inici / Noticies / Els guàrdies municipals de Juneda col·laboren amb l’Hospital San Joan de Déu

Els guàrdies municipals de Juneda col·laboren amb l’Hospital San Joan de Déu

La guàrdia municipal de Juneda s’ha adherit a la campanya #pelsvalents, per aconseguir diners per al nou Pedriatic Cancer Center, el centre oncològic infantil més gran d’Europa.

Aquest dimarts dia 21 d’agost, després de la caminada de la lluna i la Banqueta, organitzada per l’Associació La Banqueta, els guàrdies municipals de Juneda han muntat la seva parada a les piscines municipals per tal que tots aquells que volguessin col·laborar en aquesta campanya poguessin adquirir els escuts personalitzats al preu de 4 euros. Els diners recaptats es destinaran a la construcció d’aquest equipament, que unirà la investigació amb l’atenció oncològica infantil i per al que són necessaris 30.000.000€. El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona podrà atendre 400 pacients cada any i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer. Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.345 metres quadrats, en un edifici de quatre plantes situat al costat de l'actual Hospital de Sant Joan de Déu.

 

La campanya és una iniciativa iniciada l’octubre del 2017 pels agents de policia del municipis de Sant Celoni, de Caldes de Malavella i Hostalric, i a la que s’han anat afegint més de cent localitats catalanes.

 

Els escuts també es podran adquirir durant la cursa ciclista que es celebrarà el dilluns dia 27 d’agost.

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp