Sou a: Inici / Noticies / Estrena de 'Welcome to Paradise' a Juneda

Estrena de 'Welcome to Paradise' a Juneda

Amb el Teatre Foment ple a vessar ha tingut lloc aquest dissabte dia 26, a les 6 de la tarda, la segona representació de ‘Welcome to Paradise?’, després de la seva estrena al Teatre Ateneu de Tàrrega.

Incursió Social és un projecte singular i experimental que incideix en col·lectius vulnerables a través de l’experiència teatral on hi participen persones amb discapacitat i gent gran de diferents entitats socials i residències dʼavis del territori com: Residència Municipal d’Avis de Juneda i Centre Talma de Juneda,  l’Associació Alba de Tàrrega, Acudam de Mollerussa, Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, Casal d’Avis de les Borges Blanques i  Residència i centre de dia per a la gent gran Monestir de St. Bartomeu de Bellpuig. 

L’obra és el resultat final d’un procés creatiu intens, que neix d’una reflexió envers la crisis dels refugiats. Una de les grans tragèdies que estem vivint en aquests dies, un desastre humanitari permès pels Estats de la Unió Europea, que té pressa l’esperança a milers de persones que han hagut de fugir de les seves llars. Un espectacle creat amb una mirada poètica, al mateix temps que realista, un espectacle emocionant, fet per persones especials.

L’espectacle s’ha regit per una taquilla inversa. Així doncs, els assistents han pagat a la sortida de l’espectacle el que han considerat just. 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp