Èxit de l’espectacle del Quim Masferrer en unes Cassoles de tros marcades per la pluja
L’intensa pluja caiguda durant el matí ha obligat a suspendre el Concurs de Cassoles de Tros que aquest any arribava a la seva 39 edició. A mig matí, quan la pluja ha donat una estona de treva, els membres del jurat, Eugeni de Diego, cap de restaurant La Pedrera, Rubén Ruiz, propietari i cuiner de La Taverna dels 11 de Sant Gervasi de Barcelona, el Sr Postu i el Quim Masferrer, han recorregut els carrers del poble per veure com els junedencs improvisaven llocs per fer la cassola, davant la impossibilitat de fer-ho a la vora del canal. Els garatges i baixos de les cases han servit d’aixopluc per cuinar la famosa Cassola de Tros de Juneda i d’aquesta manera els cuiners i resta de membres del jurat han pogut tastar la Cassola i conèixer les diferents receptes de primera mà.
A les 6 de la tarda la carpa s’ha quedat petita per rebre tota la gent que ha vingut a veure l’espectacle del Quim Masferrer, que ha acabat amb el seu lema: els de Juneda, ‘sou molt bona gent’
Accions del document