Sou a: Inici / Noticies / Èxit de la Jornada d'urgències i emergències extrahospitalàries celebrada a Juneda

Èxit de la Jornada d'urgències i emergències extrahospitalàries celebrada a Juneda

S'hi van aplegar més de 250 professionals

Ahir es va celebrar a Juneda la 1a Jornada d'urgències i emergències extrahospitalàries, organitzada pel Camfic, l'Atenció Primària de Lleida de l'ICS, el SEM i el Servei d'Ambulàncies privat SSG i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Juneda. S'hi van aplegar més de 250 professionals vinguts d'arreu del terrirori catalàque intervenen en aquests àmbits.

La Jornada va transcorrer a cavall entre el Teatre Foment, on van tenir lloc les ponències i xerrades durant el matí, i el Complex Cultural, on es van desenvolupar els tallers pràctics a la tarda i que també va servir de centre d'operacions pel Comité Directiu i Organitzador. Al migdia es va celebrar un dinar de germanor a la Pista Parc Alegria.

Al llarg de les diferents ponències que es van celebrar, es van avaluar, entre d'altres, les diferències de treball a les regions de Lleida, com poden ser el Pirineu, la plana rural i la ciutat, davant la constatació que la dispersió dels pacients és un dels fets comuns i característics de la demarcació.

Tant els organitzadors com els assistents han coincidit en assenyalar l'èxit d'aquesta primera jornada, i han elogiat les instal·lacions que l'han acollit.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: