Sou a: Inici / Noticies / Festa Solidària a Juneda organitzada per les Atenea's Team

Festa Solidària a Juneda organitzada per les Atenea's Team

Aquestes 6 noies s'han marcat un repte i l'estan aconseguint. Un dels seus primers pasos ha estat organitzar aquesta festa solidària per tal de recaptar els diners suficients per a la inscripció a la Oxfam Trailwalker

La Gemma Arqués, la Núria Gilabert, la Maria Teresa Torruella, i la Irene Cobo són les que faran la caminada de 100 km d'Olot a  Sant Feliu de Guíxols, amb menys de 32 hores; i la Raquel Farré i l'Anna Salvia, són les que donaran el suport en cotxe. Per a fer la caminada necessiten satisfer els 1.500 euros de la inscripció, però el poble de Juneda s'ha volcat en elles per tal que puguin aconseguir-ho i diumenge van participar en les activitats organitzades al poliesportiu: exhibició de zumba, inflables per als petits i sopar popular.  

 

La Trailwalker és un desafiament esportiu en la que cada equip es compromet a recaptar com a mínim 1.500 euros, donatius que Oxfam Intermón destina als projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a més de 90 països de tot el món.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp