Sou a: Inici / Noticies / Hora del conte al Salt Desfet per celebrar la Setmana de la Natura

Hora del conte al Salt Desfet per celebrar la Setmana de la Natura

El dimecres 5 de juny, coincidint amb el dia Mundial del Medi Ambient més d’una seixantena d’infants i familiars han pogut gaudir dels contes de la companyia “Nopatiskos teatre” i d’un bon berenar amb pa i xocolata.

Aquest acte estava inclòs dins la campanya impulsada per la Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya, “Setmana de la Natura”. Motiu pel qual, els assistents han rebut una polsera commemorativa d’aquest acte. L’activitat s’ha realitzat a la zona del Salt Desfet, dins el Paratge Natural del Parc de la Banqueta.

L’hora del conte, ha estat coorganitzada per la Biblioteca Joan Duch, l’associació la Banqueta  i l’Ajuntament de Juneda i té com a objectiu apropar als més menuts a la natura i la cultura.

Per finalitzar l’acte també s’ha realitzar per part dels Agents Rurals, l’alliberament d’una cigonya recuperada al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Vallcalent. A més s’ha aprofitat l’ocasió per donar a conéixer la nova secció infantil de l’entitat ecologista; la banqueta xics.

 

Font: La Banqueta

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp