Sou a: Inici / Noticies / II Jornada Reconeixement als Patrons

II Jornada Reconeixement als Patrons

La jornada s’ha celebrat durant tot el dimecres 5 d’octubre al Complex Cultural de Juneda i ha estat organitzada per la FEATE, Federació d’Entitats d’Assistència a la tercera edat, i el ‘Patronat Municipal Assistencial i Residència d’Avis de Juneda’.
Reconeixements als Patrons de la Residència Municipal de Juneda

Reconeixements als Patrons de la Residència Municipal de Juneda

La presentació ha anat a càrrec de la Sra. Montserrat Falguera, Presidenta de FEATE,  l’Il.lm. Sr. Antoni Villas Miranda, Alcalde i President del Consell Comarcal de les Garrigues i l’ Il.lma. Sra. Magda Pèris Montserrat, Regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Juneda. A continuació el senyor Pau Vidal, Vocal de l’Observatori del Tercer Sector i expert en funcionament d’organitzacions no lucratives ha ofert la conferència:  Aportar valor a la societat des dels patronats: dedicació, responsabilitat i implicació. Tot seguit, s’han format grups de treball per valorar el rol del patró o membre de Junta dins de les diferents entitats associades i s’han presentat les conclusions de tots els grups. Abans del dinar, els assistents han gaudit d’una visita guiada per les instal·lacions de la residència municipal i han pogut observar l’estat de les obres d’ampliació.

La jornada ha finalitzat amb el lliurament per part de la presidenta de FEATE dels reconeixements als patrons més destacats de les diferents entitats associades. 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp