Sou a: Inici / Noticies / Inauguració de la Farinera

Inauguració de la Farinera

Aquest dissabte dia 19 de març inaugurem les noves instal·lacions de 'La Farinera'
Un nou espai obre les seves portes a Juneda, un lloc que millora els equipaments municipals a disposició de la salut, l'esbarjo i la qualitat de vida.
Situat al Passeig de la Cooperativa, forma part del Complex cultural del poble.
Un edifici separat per dos entrades:
Per una part, una àrea de 300 m2, amb un primer pis i unes golfes, preparats per tot tipus de disciplines d'esports indoor, així com per gimnàs esportiu o fisioterapèutic. Aquest primer àmbit estaràgestionat íntegrament pel Consell Esportiu de les Garrigues i donaràservei tant en l'àmbit individual com en el d'activitats saludables destinats a associacions o entitats de la vila.
La planta baixa estaràdestinada íntegrament a entitats infantils i juvenils per la formació esportiva i cultural de la vida social del poble. Prop de 200 m2 a disposició de la creació i l'expressió corporal. Aquest edifici pren el nom de "La Farinera" en memòria de l'activitat que durant moltes dècades va donar vida i treball al poble de Juneda. Ara amb la seva remodelació torna a formar part de la vida local i aquest cop per assistir al lleure dels seus veïns.
A partir d’aquest dilluns dia 7 de març el Consell Esportiu ja ha començat a dur a terme les seves activitats al nou centre.
El dissabte dia 19 tindràlloc la inauguració per a que tothom que vulgui pugui conèixer les instal•lacions. A les 9 del vespre s’estrenaràen el nou espai, l’espectacle musical AMOR. Arrels, branques i fulles, amb l’Heura Gaya, la Meritxell Gené i la Meritxell Cucurella-Jorba, i la col•laboració especial de Txabi Ábrego. El preu de l’entrada seràde 6 euros.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: