Sou a: Inici / Noticies / Inscripcions Concurs Cassoles de Tros 2017

Inscripcions Concurs Cassoles de Tros 2017

Ja us podeu incriure per participar en el 39è Concurs de Cassoles de Tros que se celebrarà el proper 4 de juny. Podeu passar a recollir la butlleta d'inscripció per les oficines de La Caixa o Catalunya Caixa.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

  • Preu de la parcel·la: 15€
  • Preu per taula + 8 cadires: 10€

(es retornaran 5€ a totes les colles que un cop hagin acabat la menjada les retornin al lloc on les han anat a  buscar)

 

Totes les colles interessades hauran d’omplir la butlleta d’inscripció que trobaran a les oficines de la Caixa o Catalunya Caixa, on se’ls hi demana el nom de la colla, el nombre de participants i un contacte. I anotar si participen en la categoria Adult o Juvenil (menors de 18 anys)

També hauran d’indicar el nombre de parcel·les que volen i en cas que vulguin menjar-se la cassola a la Banqueta, poden llogar taules i cadires.

Es donaran les parcel·les per ordre d’ingrés bancari i es publicaran abans del concurs.

El termini d’inscripció s’inicia el proper dilluns 15 de maig i finalitza el dijous 1 de juny.

 

 

*Per evitar conflictes i incidències en la gestió de la llenya, l’Ajuntament informa que aquest any totes les persones que ho desitgin podran comprar-la al punt de venda habilitat.

 

NOVETAT

Dins el Concurs de les Cassoles, s’ha creat una categoria JUVENIL (de 12 a 17 anys) amb l’objectiu de premiar les colles més joves que s’inscriuen en el concurs.

És necessari que al moment de realitzar la inscripció, es marqui la casella de categoria juvenil. La colla guanyadora de la categoria rebrà 10 invitacions per anar a Port Aventura.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp