Sou a: Inici / Noticies / Instruccions per a la reserva de llotges de Festa Major 2018

Instruccions per a la reserva de llotges de Festa Major 2018

Aquest any, repetint la fórmula dels darrers anys i per agilitzar els tràmits de pagament, us presentem la forma d’efectuar la inscripció a les llotges de Festa Major.

Passos que cal seguir per a la inscripció de les llotges:

1. En primer lloc, cal un document de pagament amb un codi de barres. El podeu passar a recollir per les oficines de l’Ajuntament o de La Caixa, o el podeu descarregar D' AQUÍ (feu clic a l'enllaç)

2. Un cop obtingut el document, podeu realitzar el pagament de la inscripció a través de la línia oberta de Caixabank o bé a través del caixer automàtic de La Caixa amb una targeta de qualsevol entitat bancària.

3. Al web de l’Ajuntament es poden visualitzar les instruccions per realitzar el pagament, tant de l’opció a través de la línia oberta com de l’opció a través del caixer automàtic amb una targeta bancària. A l’oficina bancària i a l’Ajuntament també trobareu les instruccions en cas de dubte.

PREU DE LES LLOTGES

1a fila ................... 65 €

2a fila ................... 60 €

3a fila ................... 55 €

El preu d’inscripció a una llotja és de 55 €.

Una llotja inclou: la reserva de sis cadires en una llotja durant tots els dies de la Festa Major.

• Les inscripcions es poden realitzar del dilluns 6 d’agost al divendres 17 d’agost.

• Els grups de persones que vulguin tenir llotges juntes s’han d’inscriure correlativament i utilitzar el mateix nom.

• El número de la llotja per al sorteig serà adjudicat automàticament per ordre d’inscripció quan s’efectuï el pagament. Aquest any no s’entregarà el número a mà quan es faci la inscripció, sinó que el mateix diumenge 19, abans del sorteig, hi haurà unes llistes amb tots els noms dels interessats i el seu número corresponent (el marca la inscripció).

• El repartiment de les llotges es farà per sorteig públic, que tindrà lloc el diumenge 19 d’agost a la 1 del migdia a la pista del Parc Alegria.

• Les persones inscrites no presents al sorteig i que no hagin delegat a ningú en quedaran excloses. Així mateix, perdran els 55€ a compte en cas de renunciar a la llotja.

• Un cop adjudicades les llotges el diumenge 19, s’haurà d’efectuar el pagament de l’import restant durant el dilluns 20 i el dimarts 21 abans de les 14.00 h a les oficines de “La Caixa” amb un nou document, que us facilitarem el mateix diumenge al sorteig de les llotges.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp