Sou a: Inici / Noticies / Jornada de portes obertes de ‘lo cub de Juneda’, l’espai de co-working de l’Ajuntament de Juneda

Jornada de portes obertes de ‘lo cub de Juneda’, l’espai de co-working de l’Ajuntament de Juneda

Aquest dissabte dia 19 de maig de 11 a 13.30 hores, es farà jornada de portes obertes per mostrar al públic les obres realitzades a l’Ajuntament de Juneda, on s’ha instal•lat un ascensor i s’ha rehabilitat la segona planta per tal d’emplaçar-hi un viver de micro-empreses.

La inversió realitzada forma part del pla de Barris i es van adjudicar a l’empresa CODECO OBRES, S.L., per un import de 179.988.87 euros (IVA inclòs). El Pla de Barris ha subvencionat el viver amb un total de 82.500 euros i l’ascensor per un import de 67.500 euros.

 

L’espai passarà a nomenar-se ‘lo cub de Juneda’ i compta amb una sala de reunions de 23 m2, 2 despatxos de 13 i 15m2 respectivament, cadascuna amb capacitat per a dos empreses, i una sala de coworking, amb capacitat per a 6 persones. Totes les sales estan moblades i compten amb aire condicionat, calefacció i connexions a internet de fibra òptica. Diverses empreses de la comarca ja han mostrat la seva intenció de llogar els espais, el preu del qual es determinarà un cop s’hagin aprovat els corresponents preus públics. Les empreses tindran dret també a servei de fotocòpies i enquadernació i properament està prevista la realització de càpsules formatives.

 

Durant la jornada de portes obertes s’oferirà un obsequi als 50 primers visitants.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp