Sou a: Inici / Noticies / Juneda celebra el dia de la mare amb un concurs de guarniment de balcons i façanes

Juneda celebra el dia de la mare amb un concurs de guarniment de balcons i façanes

Juneda participa en la campanya ‘Les Garrigues en flor’, impulsada pel Consell Comarcal de Les Garrigues, enfocada en la valorització del que representa les Garrigues com a territori, allò que la fa especial i única.

Dins del marc d’aquesta campanya, Juneda ha organitzat un concurs de guarniment de balcons i façanes, sota el lema ‘Juneda + més Florida',  i aquest 7 de maig, coincidint amb la Festa del dia de la mare, el jurat ha passat a veure tots el participants, un total de 20. Els balcons havien d’estar guarnits principalment de flors i plantes naturals. El jurat ha seleccionat tres finalistes i a partir del dia 8 de maig i fins al 26 de maig, es podrà votar a través de la pàgina del Facebook de l’Ajuntament i  a través d’una urna disposada a tal efecte a les oficines de l’Ajuntament. El lliurament de premis es farà el dissabte 27 de maig a les 12 del migdia a la sala de plens de l’Ajuntament.

La Festa va comptar amb la col·laboració de la botiga de flors de Talma, de les manualitats de la M. Tresa Torres i de l’Associació Tastavins, que van organitzar un vermut popular a la Plaça de l’Església de la població. Els més petits van gaudir d’una gimcana organitzada pel grup de colònies Estel Nou. 

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp