Sou a: Inici / Noticies / Juneda es prepara per un cap de setmana força intens amb el Concurs de Cassoles de Tros com a eix

Juneda es prepara per un cap de setmana força intens amb el Concurs de Cassoles de Tros com a eix

La 37a edició del Concurs de Cassoles de Tros ompliràd’activitat Juneda durant el cap de setmana.

Els actes s’obriran el divendres a la Biblioteca Joan Duch amb un taller de cuina a càrrec de Conxita Beà, cuinera blogera de Juneda. El dissabte 30 a la tarda hi hauràcurses infantils al carrer Fondo i inflables. A més, es faràun tast de vins de Mas Blach i Jové de la Pobla de Cérvoles i una degustació de Formatges Camps del Palau d’Anglesola a la carpa de les cassoles ubicada a l’aparcament de les piscines, i també un concert amb la banda de pop íntim Wednesday Lips.

El mateix dissabte també hi hauràun gran protagonisme per l’esport, ja que a les 7 de la tarda es disputaràla 2a Cursa de les Cassoles de Juneda. La prova permetràoptar entre dos distàncies (5 i 10 kilòmetres) i inclouràtambé una caminada popular (7,5 kilòmetres), amb el recinte de les piscines com a centre d’operacions i on s’hi instal·laràuna pantalla gegant per veure la final de Copa del Rei de futbol entre el Barça i l’Athletic de Bilbao.

També a les 7 de la tarda, a la pista Parc Alegria, estàprogramat el concert Kaliquenyo Rock, on hi prendran part els grups Gatillazo, Kaotiko, El Último KeZierre, Kop, Segismundo Toxicómano i Karbunko.

El gruix del actes del Concurs de Cassoles de Tros es faràel diumenge. L’activitat començaràa les 9.00 hores amb l’arribada i exposició de cotxes d’època al carrer d’Ignasi Gavín, i seguiràa les 9.30 amb la cercavila amb la Banda Molí Vell de Juneda.

A les 10.00, es faràla rebuda dels concursants i del públic en general a la banqueta del canal, i mentre es cuinarà, els cotxes d’època faran a partir de les 10.30 un recorregut pels carrers fins al carrer Fondo, on s’exposaran. També hi haurà, a la Banqueta durant tot el matí, Balanz Bikes & inflables infantils.

A partir de les 13.30, es procediràa la recollida de mostres i al tastet del jurat del concurs, format per Gregoria Canalias Masdemont, Conxita Beà, Rafa Palacio, Daniel Gómez i Ismael Pinós Farrús, per donar pas, a les 14.00 hores, al dinar de germanor a la Banqueta del canal i/o a l’envelat.

La festa acabaràa les 19.00 hores amb un ball amb el trio Zafiro3 al recinte de les piscines durant el qual es procediràal lliurament de premis del Concurs de Cassoles.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: