Sou a: Inici / Noticies / JUNEDA JA TE BANDERA

JUNEDA JA TE BANDERA

Segons la Resolució GAP/1705/2008, de 21 de maig, queda aprovada oficialment la bandera de Juneda. Bandera apaïsada, vermella, amb l'arbre arrencat groc de l'escut, i amb dues barres grogues paral·leles que simbolitzen dos cards.

La bandera de Juneda es basa en l'element central de l'escut heràldic del municipi, que té, al centre, un arbre arrencat groc, acostat de dos cards que se simbolitzen amb dues barres grogues.

Aquesta estructura conserva la figura i els esmalts de l'escut, és simple i no afegeix cap element inadequat, segons el distàmen favorable emès perl'Insitut d'Estudis Catalans.

El Director general d'Administració Local, segons resolució GAP/1705/2008, de 21 de maig, publicada en el DOGC núm. 5146 de 5 de juny de2008, dóna conformitat a l'adopció de la bandera del municipi de Juneda organitzada de la manera següent:

Bandera apaïsada, de proporcions dos d'alt per tres de llarg, vermella, amb l'arbre arrencat groc de l'escut, d'alçària 13/20 de la del drap i amplària 7/30 de la llargària del mateix drap, al centre, i amb dues barres grogues paral·leles, cadascuna de gruix 1/16 de l'alçària del drap, la primera posada des del punt de la vora superior situat a 7/30 de la vora de l'asta, fins al punt de l'asta situat a 7/20 de la superior, i la segona des del punt de la vora inferior situat a 7/30 de la del vol, fins al punt de la del vol situat a 7/20 de la inferior.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: