Sou a: Inici / Noticies / Juneda s'incorpora al Cicle Gaudí

Juneda s'incorpora al Cicle Gaudí

El Cicle Gaudí és una iniciativa impulsada per l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport del IEI, el Departament de Cultura de la Generalitat, l’SGAE i les diputacions de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida. Es tracta d’un Circuit estable de cinema català per apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya.

Les pel·lícules es projectaran els mesos d’abril, maig i juny. Es tracta d’Espanya en dues trinxeres. La Guerra Civil en colorA monster calls (Un monstre em ve a veure) i Incerta glòria. Tots tres films es podran veure al Teatre Foment.

  • Espanya en dues trinxeres. La guerra civil en color, que es projectarà el 29 d'abril, és un documental dirigit per Francesc Escribano i Luis Carrizo que explica la Guerra Civil espanyola des de la distància històrica i amb una nova mirada, en aquest cas en color. I és que s’ha digitalitzat, restaurat i acolorit el material original filmat entre els anys 1936 i 1939 amb l’objectiu d’apropar aquests documents únics al gran públic i a les noves generacions.
  • El 27 de maig, es visionarà Un monstre em ve a veure, de Juan Antonio Bayona. La cinta, que ha rebut 9 Premis Goya, inclòs el de millor direcció, narra la història d’un nen que intenta superar les seves pors i angoixes amb l’ajuda d’un monstre. 
  • El 24 de juny els junedencs podran gaudir de Incerta glòria, dirigida per Agustí Villaronga i produïda per Isona Passola. La cinta és una adaptació d’una novel·la de Joan Sales. L’argument transcorre entre el front d’Aragó i Barcelona durant la Guerra Civil i explica, a partir dels personatges de la pel·lícula, aquest episodi bèl·lic.

El preu de les entrades serà de 4,5 euros, i hi haurà promocions especials: 3€ per als majors de 65 anys i menors de 25 anys o carnet jove i 3,5€ pels amics del teatre foment

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp