Sou a: Inici / Noticies / L’Esclat de Juneda celebra amb una gran Festa el seu 50è aniversari

L’Esclat de Juneda celebra amb una gran Festa el seu 50è aniversari

L’associació cultural l’Esclat de Juneda ha celebrat aquest dissabte el seu 50è aniversari amb uns tallers de dansa i teatre que han tingut lloc durant el dia al Complex Cultural i a l’espai La Farinera i un sopar al poliesportiu municipal al que han assistit unes 300 persones. Totes elles havien participat o participen d’alguna manera a les activitats que ha desenvolupat l’Associació durant els seus 50 anys d’existència.

La primera actuació de la nit ha estat la dels antics membres de la coral infantil i del cor Joiós. La secció de cant coral de l’Esclat es va suprimir durant el curs 1998-1999 donat el baix número d’inscrits. Actualment al Grup Esclat es conserven les seccions de teatre i dansa i ha agafat especial empenta la secció de funky. Precisament el grup de monitores i exmonitores de funky van ser les següents a pujar a l’escenari del poliesportiu per oferir una demostració.

A continuació, van ser les diferents formacions teatrals les que es van anar alternant damunt de l’escenari, interpretant fragments d’obres teatrals:  el grup Currutaco (que es va desfer fa més de 15 anys), el grup Bae Bae, el grup l’Esclat i la Botera. De tots ells només La Botera segueix en actiu.

Sens dubte va ser una nit plena d’emoció i de retrobaments

 

Fotografies

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp