Sou a: Inici / Noticies / La fibra òptica arriba a Juneda

La fibra òptica arriba a Juneda

L’operadora Adamo Telecom i l’Ajuntament de Juneda han arribat a un acord per portar la fibra òptica a Juneda. Aquest gener, l’empresa de telecomunicacions ADAMO iniciarà el desplegament de xarxa de Fibra Òptica a Juneda. Gràcies a aquesta actuació, els veïns que hi estiguin interessats podran gaudir de l’Internet més ràpid del país –a una velocitat de 1.000 Mb de descàrrega i 300 Mb de pujada– a preu molt competitiu.
Roda de Premsa de la presentació del desplegament de la fibra òptica a Juneda

Roda de Premsa de la presentació del desplegament de la fibra òptica a Juneda

Aquest dilluns dia 11, a les 12 del migdia, s’ha fet la presentació a l’Ajuntament de Juneda del projecte de desplegament de la fibra òptica a Juneda per part de l’empresa Adamo. A l’acte hi ha assistit l’alcalde de Juneda Antoni Villas i dos representants de l’empresa de telecomunicacions.

 

El servei inclou, a més a més, Atenció al Client a través de personal altament qualificat i la possibilitat de contractar també serveis de telefonia fixa i mòbil.

Això suposarà un salt qualitatiu en la capacitat i velocitat d’accés a Internet de totes les llars i les empreses del poble, servei clau per al desenvolupament personal, social i empresarial de la zona i dels seus habitants.

 

El projecte ha estat possible gràcies a la resposta veïnal a la iniciativa Adamo Fiberhoods. Les persones registrades a https://fiberhood.adamo.es/lleida/juneda gaudiran de condicions especials, però aviat es tancarà la possibilitat de registrar-se.

 

ADAMO té previst finalitzar els treballs d’estesa del cablejat de Fibra Òptica durant el primer semestre de 2018, moment en què totes les llars gaudiran ja de connexió.

 Logo_Adamo Telecom

Adamo és un operador de fibra òptica regional enfocat a noves zones urbanes d’alta densitat de població i a zones rurals. Arriba on no arriben altres operadors. És d’origen suec i té la seva seu principal a Barcelona. Amb infraestructura pròpia, ofereix la fibra més ràpida del país (1.000 Mb). També ofereix telefonia fixa i mòbil. Recentment la companyia sueca EQT, de capital privat, va adquirir el 80% d’Adamo amb l’objectiu d’impulsar el seu creixement a Espanya.

 

Si esteu interessats a contractar els serveis d’ADAMO podeu trobar més informació a https://fiberhood.adamo.es/lleida/juneda, a www.adamo.es, o contactar-los directament al 900 828 800.

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp