Sou a: Inici / Noticies / La lluna i la Banqueta

La lluna i la Banqueta

Aquest dimarts 21 d’agost a Juneda s’ha realitzat la tradicional caminada “La Lluna i la Banqueta”. Una marxa nocturna pel Parc de la Banqueta i que està inclosa dins els preludis de la festa major de la localitat garriguenca.
Foto: La Banqueta

Foto: La Banqueta

Més 600 participants van realitzar una caminada d’uns 5 quilometres pel Parc de la Banqueta (de Juneda fins al Pont Negre). Un cop acabada la marxa, els participants van poder degustar una tassa de xocolata desfeta i refrescar-se amb un bany nocturn a les piscines municipals. Aquesta, ha estat la vint-i-dosena edició de l’activitat organitzada conjuntament per l’ADPN la Banqueta, l’Ajuntament de Juneda i l’Ecocentre Les Obagues.

Com a novetat destacable en aquesta edició, s’han substituït les botelletes de plàstic de l’avituallament per dipòsits d’aigua omplerts en el brollador  de Rocallaura (Urgell), on els participants podien omplir el got reutilitzable que duien de casa.  La mesura va ser acollida amb molta acceptació per tot el públic i l’acció forma part del pla que l’associació la Banqueta va iniciar al 2017 per eliminar qualsevol tipus de residu no orgànic d’aquesta bonica vetllada.

(nota de premsa: La Banqueta)

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp