Sou a: Inici / Noticies / La Manreana Summer Camp, estades d'anglès per aquest estiu

La Manreana Summer Camp, estades d'anglès per aquest estiu

La Manreana Summer Camp és el nom de les estades d’immersió lingüística en anglès que aquesta entitat ha preparat per al proper estiu a les seves instal·lacions, i que ja han obert el període d'inscripcions.

Aquesta activitat ofereix la possibilitat d’aprendre anglès en un entorn immillorable i ben a prop de Juneda. Les inscripcions es poden fer a través dels telèfon 973 05 02 57 i 973 15 06 50, o bé mitjançant el correu electrònic info@lamanreana.com. Només cal indicar el nom, cognoms i edat del nen/a, l’adreça completa i el correu electrònic. En el moment de fer la reserva cal abonar la meitat de l’import, i durant el mes de maig els inscrits rebran la resta de documentació que cal emplenar abans d’acabar de formalitzar la inscripció definitiva, després de la qual se celebraràuna reunió informativa.

La Manreana Summer Camp estàadreçada a nens d’edats compreses entre els 5 i els 13 anys (nascuts del 2001 al 2009) i es desenvoluparàen dos torns: el primer, del 27 de juny al 4 de juliol, i el segon, del 5 al 12 de juliol. Els grups seran de 10-15 alumnes amb professors nadius, i les instal·lacions on es faran compten amb piscina, pista poliesportiva, pista d’equitació, camp de joc, camp de futbol, hort, hivernacle, aules,...

Totes les activitats es fan en anglès, de manera que els infants aprenen mentre participen en jocs, esports, cançons, tallers, gimcanes, vetllades, sortides, es banyen i moltes altres sorpreses.

Els preus són, en jornada sencera (jornada completa durant 7 dies), de 360 euros, i en mitja jornada (de 10.00 a 19.00 hores), de 290 euros. Hi ha descomptes per als germans.

Podeu trobar més informació a www.lamanreana.com.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: