Sou a: Inici / Noticies / La Pegatina, cap de cartell de la segona edició de l’Esgarrifa’t Night Festival Juneda

La Pegatina, cap de cartell de la segona edició de l’Esgarrifa’t Night Festival Juneda

El festival ha estat presentat avui a la Diputació de Lleida.

La Diputació de Lleida ha acollit avui la presentació de l’Esgarrifa’t Night Festival Juneda, que se celebraràel dissabte 27 de juny. La Pegatina seràel cap de cartell d’un festival que també comptaràamb les actuacions de 7D Rock, Miquel de Roig i Itaca Band.

L’Esgarrifa’t tindràcom a escenari la Pista Parc Alegria de Juneda, on a partir de les 23.20 hores s’aniran succeint les actuacions. El preu de les entrades és de 12 euros en venda anticipada i de 15 en taquilla el mateix dia. Les entrades anticipades es poden adquirir presencialment a l’Ajuntament de Juneda i Sony Gallery-Lleida, i per internet a través de www.subiros.net. Els menors de 14 anys podran accedir al recinte amb una autorització dels pares.

La presentació ha comptat amb la participació de l’alcalde de Juneda, Antoni Villas; del regidor de l’Ajuntament, Aibert Garriga; del president de l’Associació Jovent Junedenc, Ismael Pinós, i del productor del festival, Enric Subirós.

Villas ha manifestat que es tracta “d’un dels festivals més importants de l’estiu que es fan a les comarques de Lleida”, i que és així gràcies “a la unió d’esforços entre la iniciativa pública i privada”, motiu pel qual ha volgut agrair molt especialment la tasca feta per Jovent Junedenc i Enric Subirós en la producció. L’alcalde de Juneda ha volgut remarcar que és un concert “obert a tothom, a públics de totes les edats” i que serviràper acostar la música que “s’estàfent en l’actualitat”.

Sobre els grups que hi intervindran, Enric Subirós ha destacat, al marge dels més coneguts, La Pegatina, el carisma i la connexió amb el públic que aporta Miquel del Roig; Itaca Band, que és “el grup revelació d’enguany, que estàtrencant totes les previsions”, i 7D Rock, que “tancaràla nit en clau de festa”. A tots ells els ha volgut agrair el fet que s’hagin “adaptat” a la filosofia d’un festival que és una “barreja de concert i de festa”, amb la qual cosa s’ha configurat “un cartell de qualitat i a uns preus molt populars”.

El festival estàorganitzat per l’Ajuntament de Juneda i Jovent Junedenc. En la primera edició, celebrada l’any passat, Esgarrifa’t va aplegar més d’un miler de persones en un festival en què hi van actuar Txarango, GermàNegre i Búhos, una xifra que els organitzadors esperen superar enguany.

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: