Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament de Juneda obre un canal telegram amb informació d'interés

L'Ajuntament de Juneda obre un canal telegram amb informació d'interés

L'Ajuntament de Juneda ha estrenat un nou canal de comunicació directa amb la ciutadania a través de l'aplicació de missatgeria instantània per a mòbils Telegram. Es pot trobar amb el nom @ajjuneda o a l'adreça web telegram.me/ajjuneda. L'objectiu principal de l'ús d'aquesta plataforma gratuïta és difondre convocatòries o actes d'agenda directament organitzats per l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Juneda ha ampliat les vies de comunicació amb la ciutadania amb la creació d'un canal de Telegram, una aplicació gratuïta de missatgeria que es pot utilitzar tant des del mòbil, la tablet o l'ordinador i que permetrà oferir més informació a tots els junedencs.

El canal de Telegram és unidireccional i per tant, no es pot respondre, sinó que enviarà informació d'interès a les persones subscrites sense necessitat de que donin el seu número de telèfon. Un dels principals motius d'aquesta iniciativa és millorar les notificacions que s'ofereixen als ciutadans, ja que el canal ens permetrà enviar fotos i enllaços web. 

 

Totes les persones que tinguin dubtes o problemes per instal·lar l'aplicació poden anar a resoldre'ls al Complex Cultural en horari de tarda.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp