Sou a: Inici / Noticies / LLOTGES FESTA MAJOR 2019 - inscripcions

LLOTGES FESTA MAJOR 2019 - inscripcions

Sistema de pagament a compte per a la inscripció i reserva d'una o més llotges al Parc Alegria per a la Festa de Major de Juneda 2019
Parc Alegria - JUNEDA

Parc Alegria - JUNEDA

Cóm es realitza la inscripció? Aquí teniu els passos a seguir:

  1. Primer que tot, s’haurà de treure un document de pagament amb un CODI DE BARRES que podeu passar a recollir per les oficines de la planta baixa de l’Ajuntament, o us el podeu descarregar de la pàgina web (www.juneda.cat apartat Juneda+tradicions / FESTA MAJOR) des de qualsevol ordinador : del personal des de casa, dels ordinador de la biblioteca...)
  2. Un cop obtingut el document es podrà realitzar el pagament de la inscripció a través de la línia oberta de Caixabank o bé a través del caixer automàtic de la Caixa amb una targeta de qualsevol entitat bancària.

El preu d’inscripció a una llotja és de 55€.

 

Una llotja inclou: la reserva de sis cadires en una llotja durant tots els dies de la Festa Major.

 

.  Les inscripcions es podran realitzar del dilluns 5 d’agost fins el divendres 16 d’agost A LES 12 DEL MIGDIA.

 

.  Els grups de persones que vulguin tenir llotges juntes s’han d’inscriure correlativament i utilitzar el mateix nom.

 

.  El número de la llotja pel sorteig serà adjudicat automàticament per ordre d’inscripció quan s’efectuï el pagament. Com l’any passat, no s’entregarà el número del sorteig a ma quan es faci el pagament, sinó que el mateix diumenge 18 i previ al sorteig, hi haurà unes llistes amb tots els noms dels interessats i el seu número corresponent (el marcarà l’ordre de pagament). 

 

.  El repartiment de les llotges es farà per sorteig públic, que tindrà lloc el diumenge 18 d’agost a la 1 del migdia al Pista Parc Alegria.

 

.  Les persones inscrites no presents al sorteig i que no hagin delegat a ningú en quedaran excloses. Així mateix es perdran els 55€ a compte en cas de renunciar a la llotja.

 

.  Un cop adjudicades les llotges el diumenge 18, s’haurà d’efectuar el pagament de l’import restant durant el dilluns 19 i dimarts 20 abans de les 14h a les oficines de “La Caixa” amb un nou document que us donarem al sorteig juntament amb el carnet de la llotja que hàgiu escollit.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp