Sou a: Inici / Noticies / Nit Poètica a l’espai la Farinera de Juneda

Nit Poètica a l’espai la Farinera de Juneda

L’obra ‘i l’ànima em penjava així’, del mallorquí Llorenç Romera Pericàs, ha estat la guanyadora del premi de poesia Joan Duch per a joves escriptors, guardó al que optaven 11 obres i que ha estat presentat per Francesc Gelonch, membre del jurat i de la comissió Joan Duch. Ester Xargai, poetessa i vídua de Carles Hac mor, membre i presidenta del jurat, ha dit el nom del guanyador de l’altre premi de la nit, el Carles Hac mor, que ha recaigut en l’obra ‘Au ca, arruix’ del també mallorquí Pere Perelló Nomdedéu. Les dues obres seran publicades per l’Editorial Fonoll.

Aquest dissabte al vespre s’ha lliurat, a l’espai cultural de la Farinera de Juneda, el 19è Premi de poesia Joan Duch per a joves escriptors i el 2n Premi Carles Hac Mor a plaquetes d’escriptura subversiva.

 

Després del lliurament de premis, el poeta d’Almacelles, Amat Baró, acompanyat del músic Xavier Baró, han interpretat l’obra espectacle ‘Catalunya i Joglària’ on es posen melodies i mots a la història catalana, a través de balls populars, versos anònims, romanços d’autor i composicions pròpies.

 

L’acte, en el que estaven presents varis membres de la família Joan Duch, ha estat marcat pels recents fets polítics i en els parlaments s’ha fet referència a la difícil situació catalana.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp