Sou a: Inici / Noticies / NOTA DE PREMSA, accidents N240

NOTA DE PREMSA, accidents N240

 

Amb motiu de l’últim accident mortal ocorregut ahir dimarts a la carretera nacional 240 al seu pas per Juneda, on va perdre la vida el veí d’Aitona Sr. Josep Santaularia Morell, volem transmetre, de part dels 3 consistoris i de tot el veïnat de les Borges Blanques, Juneda i Torregrossa, el més sentit condol a la seua família.

 

En el mateix sentit, volem fer arribar el nostre pesar a les famílies de totes les víctimes que fins el dia d’avui han mort en el nostre territori, en aquest tram de via que suposa un dels punts més negres de la xarxa viària del nostre país.

 

Per tots ells, i per la seguretat que es mereixen tots i cadascun dels usuaris de la carretera nacional 240 al seu pas per les Borges Blanques, Juneda i Torregrossa, els alcaldes dels 3 ajuntament creiem convenient i de primera necessitat donar un crit d’alerta a l’ens públic responsable d’aquesta via i demanar-li una actuació efectiva i a curt termini.

 

No podem admetre que ara, amb l’excusa de la crisi, haguem de pagar diàriament amb la vida d’alguna de les persones que circulen per aquesta carretera. És un peatge molt car que en cap cas, ni com a dirigents ni com a persones ens podem permetre.

Des dels nostres ajuntaments (Borges, Juneda i Torregrossa) hem decidit unir-nos en un front comú davant l’estat espanyol per tal que se’ns reconegui la greu situació d’aquesta via i la seua sinistralitat, així com se’ns garanteixi una actuació immediata.

 

Segons dades del 2010, la nacional 240 suporta 11.000 vehicles diaris, el mateix transit que l’autopista Ap-2. A dia d’avui, aquestes xifres han sofert un augment considerable i es preveu que de cara al setembre, es podria superar la xifra dels 15.000 vehicles diaris.

 

Demanem a l’estat espanyol que, de la mateixa manera com ha fet a empreses privades exigint-los la màxima inversió en seguretat a l’hora de connectar-se a la N-240, doni exemple i sigui la primera en garantir al màxim i amb les millors condicions la seguretat de totes les persones que circulen per aquesta carretera.

 

Prou d’accidents inútil que es podrien haver evitat. VOLEM SOLUCIONS.

 
 
 
Enric Mir                                           Antoni Villas                         Josep Maria Puig
Alcalde de Borges                             Alcalde de Juneda                  Alcalde de Torregrossa

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: