Sou a: Inici / Noticies / Nota informativa: Festa Major 2012

Nota informativa: Festa Major 2012

Ajuntament de juneda escut + lletres

Benvolguts junedencs i junedenques,

Mitjançant aquesta circular us volem facilitar una sèrie d’informacions relatives a la Festa Major de Juneda 2012.

 

· Els veïns i les veïnes de Juneda, i els forasters també, només han de pagar entrada per l’espectacle del Parc Alegria del diumenge 26

· El preu de l’entrada de l’espectacle és de 10 €. L’entrada es pot adquirir de manera anticipada i al mateix preu el dissabte 25 (tarda) i el diumenge 26 (tarda) a les taquilles del Parc Alegria. També es pot adquirir l’entrada a partir del dimarts 21 a les oficines de l’Ajuntament i una hora abans de cada actuació a la taquilla sempre al mateix preu de 10 €.

· Per cada carnet de llotja es podran adquirir 6 entrades de l'espectacle a meitat de preu (a 5€ per persona), la qual cosa suposaràun estalvi de 30€ per llotja

 

 
LLOTGES

1a. fila.....................115 €

2a. fila.....................110 €

3a. fila.....................105 €

                                 Addicionals (*)..........105 € només en cas que en faltin

 
Preu d’inscripció: 50 € a compte

(a ingressar a “La Caixa” amb el document que es lliuraràen el moment de la inscripció)

 

· Les inscripcions es poden fer la setmana del 13 al 17 d’agost de 2012 a les oficines de la planta baixa de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic (de les 11 a 14.30 h).

 

· Els grups de persones que vulguin tenir llotges juntes s’han d’inscriure correlativament.

 

· El repartiment de les llotges es faràper sorteig públic, que tindràlloc el diumenge 19 d’agost a la 1 del migdia al Teatre FomentLes persones inscrites no presents al sorteig i que no hagin delegat a ningú en quedaran excloses. Així mateix es perdran els 50 € a compte en cas de renunciar a la llotja.

 

· El pagament de les llotges s’ha de fer el dimarts 21 o el dimecres 22 abans de les 2 del migdia a les oficines de “La Caixa”, amb el document que us facilitarem a les oficines de la planta baixa de l’Ajuntament q uan passeu a recollir el tiquet de la llotja.

 

* Els tiquets del SOPAR POPULAR amb xulla del dijous 23 d’agost es podran adquirir a les oficines de la planta baixa de l’Ajuntament a partir del dimarts 21 (de les 11 a les 14.30h) al preu d’ 1 €.

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: