Sou a: Inici / Noticies / Nou procés de participació ciutadana

Nou procés de participació ciutadana

Perquè la festa major, és de tots! A partir d'avui i fins al dia 11 d'octubre podeu dipositar la vostra opinió a les busties habilitades a l'ajuntament de Juneda i al complex cultural. Les butlletes les podeu trobar als equipaments municipals i també es repartiran per totes les cases en els pròxims dies. Esperem la vostra participació!

Us podeu descarregar la butlleta d'aquí.

 

PERQUÈ LA FESTA MAJOR ÉS DE TOTS!

Des de la Regidoria de Festes iniciem un procés de participació ciutadana, obert a totes les edats, per treballar la Festa Major 2018.

Què necessitem? LA VOSTRA OPINIÓ.

Volem que ens feu arribar opinions i valoracions de la Festa passada i també propostes i suggeriments per la Festa Major de l'any vinent.

Tot es pot millorar, hi ha coses que s’han fet bé i d’altres que no tant, hi ha gustos per a tot… És per això que volem saber la vostra opinió.

Hem preparat una butlleta en format imprès i en format digital perquè ens la feu arribar amb la vostra opinió sobre la Festa Major d’aquest estiu.

Creiem que una opinió ha d’anar acompanyada d’una identitat. Volem que sigui un procés real amb opinions reals.

Fins al dia 11 d’octubre ens podeu fer arribar la vostra butlleta a la bústia de l’Ajuntament de Juneda, al Complex Cultural o per correu electrònic a junedaparticipaciociutadana@gmail.com.

Us podem assegurar que aquest procés participatiu no quedarà en sac buit. Ha de ser i serà la base que teixirà el futur de les nostres festes i la longevitat de les nostres tradicions. 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp