Sou a: Inici / Noticies / Premis Joan Duch i Carles Hac

Premis Joan Duch i Carles Hac

Guanyadors dels Premis de Poesia Joan Duch i Carles Hac Mor

El passat dissabte 21 de març s’havia de celebrar la Nit Poètica dels Premis Joan Duch i Carles Hac Mor on s’havien de fer públics els noms dels guanyadors, l’acte però es va suspendre seguint les mesures adoptades per part de l’Ajuntament de Juneda i de les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya com a mesura de prevenció per evitar la propagació del Coronavirus.

Davant la incertesa i la impossibilitat de trobar una data a curt termini per realitzar l’entrega dels Premis, l’organització vol fer públic els noms dels guanyadors dels premiats.

-          Guanyador del 21è Premi Joan Duch de poesia per a joves escriptors: Carlos Minuchin Vilafranca amb l’obra Magma. Aquest premi consisteix en l’edició de l’obra a càrrec de l’editorial Fonoll, i un premi en metàl·lic de 1.500 euros.

-          Guanyadora del 4t Premi Carles Hac Mor a plaquettes d’escriptura subversiva: Maria Sevilla Paris amb l’obra if true: false; else: true. Aquest premi consisteix en l’edició de l’obra a càrrec de l’editorial Fonoll, i un premi en metàl·lic de 300 euros.

 

Les actes de deliberació les podeu veure a Juneda + Cultura

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp